Zo kijk je GLORY 62

0
1008
Foto: James Law, GLORY Sports International

GLORY 62 vindt zaterdavond plaats in de Rotterdamse Ahoy met een achtmanstoernooi voor zwaargewichten als grootste trekpleister. Op dit evenement wordt de volgende uitdager van GLORY-zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven bepaald. Hierbij alle details rondom het kijken van dit evenement.

De deuren van Ahoy openen om 17.00 uur en de eerste bel klinkt om 17.30 uur. Dan neemt voormalig WFL-kampioen Ertugrul Bayrak het in zijn GLORY-debuut op tegen Donovan Wisse. Dit is de enige partij die uitgezonden wordt op de Facebook-pagina van GLORY en het Youtube-kanaal van GLORY.

GLORY 62 SuperFight Series
Om 18.00 uur beginnen de GLORY 62 SuperFight Series met vijf gevechten op UFC Fight Pass en VeronicaTV.nl (met commentaar van Sander Schrik en Yousri Belgaroui). Dit wordt afgesloten met twee belangrijke gevechten op lichtgewicht: Tyjani Beztati vs. Stoyan Koprivlenski en Marat Grigorian vs. Chris Baya.

Roël Mannaart opent dit gedeelte met een reservepartij van het achtmanstoernooi. Hij neemt het op tegen de Rus Kiril Kornilov.

Na Mannaart vs. Kornilov staan twee partijen op weltergewicht gepland. Robbie Hageman vecht tegen Dmitrii Menshikov en Mohamed Mezouari maakt zijn debuut in GLORY tegen Miles Simson.

Vanaf 19.30 uur start de uitzending van GLORY 62 op Veronica.

GLORY 62
Dan begint het hoofdmenu om 20.00 uur op Veronica met eerst de vier kwartfinales van het achtmanstoernooi. Direct daarna volgen de halve finales om te zien wie in de finale strijden om de hoofdprijs van 100.000 dollar.

Tussen de halve finales en finale door maakt Luis Tavares zijn terugkeer in GLORY tegen Artur Gorlov, een gevecht op lichtzwaargewicht.

Tot slot, de finale met de twee overgebleven deelnemers van het zwaargewichttoernooi. Verwacht wordt dat het evenement rondom 23.30 uur afgelopen is.