WSOF 5: Kyle vs. Arlovski nieuwe main event

1
535

andreiarlovski

De main event van World Series of Fighting 5 is door de afmelding Anthony Johnson veranderd. Mike Kyle het nu op zwaargewicht opnemen tegen Andrei Arlovski, aldus MMAfighting.com. “Rumble” zal niet op het event vechten door een blessure die hij heeft opgelopen in training.

Arlovski vocht voor het laatst tegen de geblesseerde Johnson op zwaargewicht. “The Pitbull” verloor dit gevecht via unanimous decision in het debuut op zwaargewicht voor Johnson. Hiermee verloor de Wit-Rus hiervoor voor het laatst van Sergei Kharitonov in de eerste ronde van het Strikeforce Heavyweight Grand-Prix in februari 2011. Hierna won hij vier gevechten en een No Contest tegen Tim Sylvia door een illegale soccerkick van Arlovski.

Mike Kyle dacht na zijn verloren gevecht tegen Gegard Mousasi in januari aan pensioen, maar veranderde van gedachte om in mei tegen Travis Wiuff te vechten. Dit deed hij met succes en won in 21 seconde van de veteraan. Kyle wisselt zijn loopbaan met gevechten op light heavyweight en heavyweight, dus een nieuwe ervaring voor de vechter van Amerikan Kickboxing Academy.

WSOF zal op 14 september in de Revel Resort & Casino in Atlantic City, New Jersey plaatsvinden. Naast deze main event zal ook de halve finale van het middleweight tournament gevochten worden voor de eerste WSOF middleweight titel. Elvis Mutapcic zal het opnemen tegen TUF 7-deelnemer Jesse Taylor en David Branch vecht tegen Danillo Villefort. Andere gevechten op de card zijn Rolles Gracie vs. Derrick Mehmen, David Lowe vs. Georgi Karakhanyan, Gregor Gracie vs. Richard Patishnock en Neiman Gracie in zijn MMA-debuut (hoeveel vechten er wel niet in MMA?) tegen Darren Costa.

1 COMMENT

  1. Arlovski was vroeger altijd mijn favo MMA Fighter. Ben erg benieuwd of hij nog iets gaat bereiken in de toekomst. Het lijkt me toch gaaf als hij weer eens een partij mag vechten in de UFC octagon.