WSOF 4: Tyrone Spong wint tweede MMA-gevecht

1
1580

Tyrone Spong 2

Tyrone Spong heeft zijn tweede gevecht in de kooi gewonnen. Na een eenvoudige overwinning Travis Bartlett op WSOF 1, won Spong in de main event van WSOF 4 van Angel DeAnda via unanimous decision. Ook Marlon Moraes won opnieuw nadat Nick Newell een succesvol debuut in WSOF maakte. De president van World Series of Fighting, Ray Sefo, verloor zijn gevecht in de organisatie die hij runt

Spong won opnieuw erg dominant. DeAnda staat ook bekend als een vechter die graag staand vecht, maar tegen “The King of the Ring” had hij geen kans. Vooral de legkicks tegen het linkerbeen van DeAnda waren effectief.

http://youtu.be/aE7jUmys1kU

DeAnda hield dan wel goed vol en was nooit dicht bij knockout gaan, zijn been zag er 24 uur na zijn gevecht minder goed uit door de talloze legkicks van Spong.

In de co-main event won Marlon Moraes van Brandon Hempleman via unanimous decision. De Braziliaan won zijn derde gevecht in WSOF na overwinningen op Miguel Torres op WSOF 1 en Tyson Nam op WSOF 2.

http://youtu.be/lnPTY47LZcE

Nick Newell, bekend als de vechter met een geamputeerde linkerhand, won ook. In zijn debuut in World Series of Fighting maakte “Notorious” snel werk van Keon Caldwell. Na iets meer dan drie minuten moest Caldwell aftikken door een guillotine choke.

http://youtu.be/UoFtXMupLdI

Ray Sefo, de baas van World Series of Fighting, vocht zijn vierde MMA-gevecht in de organisatie die hij runt. Hierin moest hij zijn meerdere erkennen in Dave Huckaba. “Bad Man” won laat in de tweede ronde via TKO.

http://youtu.be/czgoxzPGG2Q

1 COMMENT