WFL: The Final 8: Martin en Haddaoui geblesseerd

0
571
Foto: WFL

Twee belangrijke namen voor WFL: The Final 8 hebben zich afgemeld voor het evenement van 22 september. Boy Boy Martin kan volgende week zaterdag niet deelnemen aan het slotstuk van het zwaargewichttoernooi wegens een blessure. Daarbij heef Anissa Haddaoui afgemeld voor haar rematch met Jorina Baars.

Dit heeft WFL zaterdag aangekondigd.

Martin plaatste zich voor de laatste acht door Fred Sikking te kloppen afgelopen oktober op WFL: The Final 16. In eerste instantie werd hij nog tot verliezer uitgeroepen, maar het FOG erkende een fout gemaakt te hebben bij het leveren van de scorekaarten van de jury.

Hierdoor kreeg Martin alsnog de zege op z’n naam twee dagen later. Uiteindelijk kan Martin dus niet meedoen. Hij wordt vervanger door Levi Kuyken, trainingspartner van Martin bij The Colosseum. De Belg vecht in de kwartfinale tegen Andrei Stoica.

Kuyken vocht in maart op WFL: Wildcard Tournament voor een reserveplek bij de laatste acht. Toen verloor hij in het eerste gevecht van Clyde Brunswijk. Uiteindelijk zou Brunsie ook bij de laatste acht komen wegens een afmelding van Tarik Khbabez, die tekende bij ONE FC.

Haddaoui
Haddaoui meldde zich ook geblesseerd af, maar voor haar is nog geen vervangster. De Mike’s Gym-vechtster zou voor de tweede keer vechten tegen Baars.

Een week geleden vocht Haddaoui op Kunlun Fight 76 in het Mulan Legend Tournament in China, waarin ze twee partijen vocht (en een goede zaak maakte om in de finale te komen). Hierdoor heeft ze verschillende fysieke ongemakken, waardoor ze niet honderd procent de ring in kan.

Melvin Manhoef, oprichter van WFL, liet weten dat er nog geen vervanger is. Hierdoor heeft hij de taak om in een week een nieuwe tegenstander te vinden voor het titelgevecht tegen Baars.