Vitor Belfort geblesseerd, Cung Le versus Wanderlei Silva

2
719

Vitor Belfort is geblesseerd geraakt in aanloop naar zijn gevecht met Cung Le, en kan hierdoor niet op UFC 139 verschijnen. Vitor Belfort heeft dit bevestigd op zijn twitter, en gaf daarbij aan dat het niets serieus is en in december er weer tegenaan kan:

I am out of november card, I have to take care of a injury. Nothing major but the good news that the doctor says I will be ready for dec

Wat dus betekent dat Vitor Belfort op zoek moet naar een andere tegenstander, en Cung Le zonder tegenstander zit. Gelukkig heeft Dana White snel een vervanger gevonden in de persoon van Wanderlei Silva. Dit heeft hij ook bevestigd via twitter:

Vitor is injured and out of San Jose fight. Now Cung Le will fight Wandy!

Dit gevecht zal het eerste gevecht zijn van Silva na zijn knock-out verlies tegen Chris Leben op UFC 132. Dit gevecht tussen legendes zal waarschijnlijk de co-main event zijn van een hele vette UFC card. De main event zal bestaan uit (oud?) Strikeforce lichtzwaargewicht kampioen Dan Henderson en Shogun Rua. Naast deze gevechten staat er ook nog een number 1 contender match op de card voor de bantamgewicht titel tussen Urijah Faber en Brian Bowles. Voor de rest staat er gevechten gepland tussen Martin Kampmann en Rick Story, Chris Weidman tegen Tom Lawlor, Kyle Kingsbury en Stephan Bonnar, Jason Brilz en Ryan Bader en Gleison Tibau tegen Rafael Dos Anjos.

2 COMMENTS