Vinny Magalhaes en Phil Davis hebben beef

0
807

Een gevecht lijkt in de maak tussen Phil Davis en Vinny Magalhaes. De twee light heavyweights wisselen al wekenlang woorden met elkaar uit die, op zijn zachtst gezegd, niet erg vriendelijk zijn. Een gevecht lijkt dan ook erg waarschijnlijk.

De beef begon maanden geleden nadat bekend werd dat Chael Sonnen Jon Jones zou uitdagen voor de UFC light heavyweight title en coach zou worden tegenover Jones. Forrest Griffin moest oorspronkelijk op UFC 155 tegen Sonnen, maar moest dus vervangen worden. Davis zou de plek innemen van Sonnen, maar zou uiteindelijk zonder tegenstander eindigen nadat Griffin geblesseerd raakte.

Vinny Magalhaes, assistent coach van Sonnen op TUF 17, zou Davis hebben uitgedaagd voor de plek van Griffin, maar een gevecht zou niet plaatsvinden. De Braziliaan weet wel waarom:

Davis was vorige week te gast bij MMA Junkie radio om te reageren op hem. Hij zei daar een gevecht Magalhaes geen probleem te vinden, maar vindt wel dat hij wel moet doen wat hij zegt, oftewel ‘walk the walk‘. Als reactie hierop heeft Magalhaes getweet dat een gevecht eraan lijkt te komen tussen de twee in april:

Iemand zin in deze interessante stijlen matchups?