Video: UFC on FOX 28 Road to the Octagon

0
366

Het zevende UFC-evenement in zeven weken staat alweer voor de deur met UFC on FOX 28 vanuit Orlando. In Road to the Octagon geven hoofdrolspelers Josh Emmett, Jeremy Stephens, Jéssica Andrade, Tecia Torres, Ovince Saint Preux en Ilir Latifi een kijkje in hun voorbereidingen.

Part 1: Josh Emmett vs. Jeremy Stephens
Een belangrijk gevecht op vedergewicht sluit het evenement in Orlando af. Emmett kan voortborduren op zijn zege tegen Ricardo Lamas van UFC on FOX 26, terwijl Stephens voor zijn derde zege op rij gaat.

Part 2: Jéssica Andrade vs. Tecia Torres
Andrade en Torres vechten mogelijk voor een titelgevecht tegen de winnares van de partij tussen kampioene Rose Namajunas en oud-kampioene Joanna Jedrzejczyk op UFC 223. Andrade staat tweede op de UFC-strogewichtranglijst, Torres, die al een keer won van Thug Rose, vijfde.

Part 3: Ovince Saint Preux vs. Ilir Latifi
In een talentarme divisie als lichtzwaargewicht kan een overwinning tegen een tegenstander uit de top tien genoeg zijn om dichtbij een titelgevecht te komen. Saint Preux zou bij winst helemaal dicht bij de top komen met zijn vierde zege op rij. In de weg staat Latifi, de huidige nummer acht.