Video: UFC on FOX 26: Road to the Octagon

0
250

Nog twee UFC-evenementen te gaan in 2017. Voordat UFC 219 plaatsvindt staat de Octagon in het Canadese Winnipeg, dat gastheer is voor UFC on FOX 26. In Road to the Octagon worden de drie belangrijkste gevechten uitgelicht.

Part 1: Lawler vs. Dos Anjos
Het evenement sluit af met een erg belangrijk gevecht op weltergewicht tussen twee voormalig UFC-kampioenen. Robbie Lawler gaat proberen om weer een titelgevecht te verdienen om de UFC-weltergewichttitel te krijgen, maar voormalig UFC-lichtgewichtkampioen Rafael dos Anjos zal daar een stokje voor proberen te steken.

Part 2: Lamas vs. Emmett
Ricardo Lamas bereidde zich voor op een rematch met José Aldo, tot die de kans kreeg om Frankie Edgar te vervangen op UFC 218. Hierdoor krijgt The Bully Team Alpha Male-vechter Josh Emmett tegenover zich, vorig jaar in Rotterdam nog zijn UFC-debuut maakte.

Part 3: Ponzinibbio vs. Perry
Een ander belangrijke gevecht op weltergewicht gaat tussen Santiaog Ponzinibbio en Mike Perry. De kans is groot dat een van deze twee mannen bij winst vecht tegen Darren Till, die beide mannen heeft uitgedaagd voor een gevecht. De Liverpudlian zal ook toeschouwer zijn in Winnipeg om het gevecht van dichtbij te zien.