Video: Tiener maakt miraculeuze comeback met armklem

1
267

Met nog dertig seconden te gaan zag het er niet goed uit voor Kay Hansen op Invicta FC 33. Tegenstandster Sharon Jacobson had de negentienjarige ruim twee ronden lang gedomineerd met haar worstelvaardigheden en leek dus op weg naar haar volgende zege, tot ze dat niet meer was.

Hansen had het gevecht met Jacobson aangenomen met tien dagen voorbereiding en had helemaal niets in de melk te brokkelen. The Dream Catcher domineerde simpelweg en deed schade met ground-and-pound.

Er leek dus geen vuiltje aan de lucht voor Jacobson, tot een riskante worstelworp mislukte en ze op haar zij belandde met Hansen bovenop haar. Vanaf daar kwam Hansen in perfecte positie voor een armbar, waardoor ze Jacobson zeventien seconden voor het einde alsnog liet afkloppen.

1 COMMENT

  1. […] dfp.cmd.push(function() { var elm = document.querySelector(".top–1-70777"); dfp.loadSlot(elm, { "breakpoints": { "xlarge": false, "large": false, "medium": true, "small": true } }) }); Hansen had het gevecht met Jacobson aangenomen met 10 dagen voorbereiding en had helemaal niets in te brengen. The Dream Catcher domineerde simpelweg en deed schade met ground-and-pound.Armbar Er leek dus geen vuiltje aan de lucht voor haar, tot een riskante worstelworp mislukte en ze op haar zij belandde met Hansen bovenop. Vanaf daar kwam Hansen in perfecte positie voor een armbar, waardoor ze 17 seconden voor het einde Jacobson liet afkloppen.Dit artikel verscheen eerder op MMAPlanet.nl […]