Video: Puerto Ricaan slaat in elf seconden knock-out met spinning back-fist/forearm

1
251

Kailan Hill is aardig naam aan het maken. Vrijdag op LFA 54 won de Puerto Ricaan zijn vierde profgevecht met een keiharde knock-out in elf seconden.

Hill klopte Andre Walker met een keiharde stoot uit de draai. Na elf seconden maakten zijn handschoenen en voorarm contact met Walkers hoofd, die vervolgens omviel en niet meer overeind kwam.

Highlight
Het is niet de eerste sensationele knock-out van Hill. Zijn tweede profgevecht op LFA 45 in juli won hij met een keihard trap tegen het hoofd en twee maanden later op LFA 51 sloeg hij Adam Fugitt knock-out met een Superman Punch na een mislukte knie.

1 COMMENT

  1. […] dfp.cmd.push(function() { var elm = document.querySelector(".top–1-48277"); dfp.loadSlot(elm, { "breakpoints": { "xlarge": false, "large": false, "medium": true, "small": true } }) }); Hill klopte tegenstander Andre Walker met een keiharde stoot uit de draai. Na 11 seconden maakten zijn handschoenen en voorarm al contact met Walkers hoofd, die vervolgens niet meer opstond.Dit artikel verscheen eerder op MMAPlanet.nl […]