Video: Paul Daley schreeuwt naar Bellator-commentatoren tijdens gevecht met Jon Fitch

0
531
Foto: Bellator/Lucas Noonan

Paul Daley beleefde zaterdag niet de beste dag van zijn leven.

De Engelsman verloor van Jon Fitch, waardoor het in de slotminuut van hun partij op Bellator 199 bizar werd. Semtex schreeuwde en joelde allerlei dingen naar commentatoren Mauro Ranallo en John McCarthy, terwijl Fitch hem stoten liet eten van zijn rug.

Op dat moment stond Daley al ver achter en hij zou uiteindelijk met duidelijke cijfers verliezen (2x 29-26, 1x 29-27). Waarschijnlijk hoorde hij de kritiek van McCarthy op zijn optreden omdat hij het tij niet kon keren om het gevecht staande. Daley’s sterke punten zijn namelijks staand, blijkt wel uit de dertig knock-outs op zijn cv.

“Jullie gaan veel fans hiermee verliezen, Bellator,” schreeuwde Daley met wat kleurrijk taalgebruik er doorheen terwijl Fitch hem sloeg. “Miljoenen! Miljoenen fans! Boe! Booooeee! BOOOOEEE!”

Afscheid tegen Manhoef?
Daley en Bellator liggen elkaar al maanden niet, waardoor Semtex meerdere malen voor dit gevecht zijn ongenoegen uitsprak over de organisatie. Het contract van de Engelsman loopt af na zijn volgende gevecht.

Op 2 mei zette Daley een bericht op Facebook dat erop duidt dat hij een gevecht met Melvin Manhoef in de Johan Cruijff Arena heeft aangeboden gekregen.