Video: Jose Torres klopt op deur van UFC met harde knock-out

0
738
Foto: Titan FC

De UFC-vlieggewichtdivisie kan wellicht binnenkort een nieuwe aanwinst krijgen in Jose Torres. De Amerikaan verdedigde vrijdag zijn vlieggewichttitel in Titan FC door korte metten te maken met Alberto Orellano in vier minuten.

Na vier minuten was Shorty al klaar in de hoofdpartij van Titan FC 48 dankzij een perfecte tweestootscombinatie. Na een rake leverstoot met links vouwde hij Orellano als een accordeon in elkaar met een perfecte rechterstoot op het gelaat.

Torres, collega van Stefan Struve bij Hard Knocks 365 in Ft. Lauderdale, boekte zijn zevende overwinning als prof en zijn derde knock-out. Naast kampioen op 125 pond in Titan is Torres ook bantamgewichtkampioen van dezelfde organisatie die gerund wordt door Lex McMahon.

Voor Torres prof werd won hij dertien partijen als amateur zonder een keer te verliezen. Zo werd hij tweevoudig wereldkampioen bij de amateurs op het WK dat jaarlijks georganiseerd wordt door de IMMAF.

Debuteren op UFC 225?
Als het aan Torres ligt debuteert hij op UFC 225 in Chicago, zijn thuisstad. De UFC kondigde tijdens UFC Fight Night 124 aan dat het naar The Windy City zou gaan op 9 juni. Torres liet niet veel later via Twitter weten dat hij graag op dit evenement wil vechten.