Video: Gefrustreerde Cody Garbrandt verlaat interview met Dominick Cruz

1
928

Dominick Cruz en Cody Garbrandt zijn niet de beste vrienden en daar maken ze geen geheim van. Woensdag kwamen de twee voor de camera’s van The Fight Network voor de zoveelste keer in een woordenwisseling waarbij de emoties hoog opliepen.

De rapen waren gaar toen de vriendin van Garbrandt ter sprake kwam. Vorige maand hield zij Cruz onderuit in een Instagram-post, waarna Cruz haar in een reactie waarschuwde dat ze zich er buiten moest laten. “Ze moet mij niet uitdagen via social media”, aldus Cruz. “Houd haar voor jezelf. Wat mij betreft heeft ze je een gunst gedaan. Ze draagt duidelijk de broek in deze relatie want anders hoefde ze jou niet te verdedigen.”

Hierna dreigde Garbrandt naar Cruz toe te stappen: “Ik kom zo naar je toe. Je zit in de kamer hiernaast.” Cruz was niet onder de indruk en stookte het vuurtje nog eens, waarna Garbrandt opstond en aan manager Ali Abdel-Aziz vroeg of hij hem kon helpen met zijn microfoon.

No Love kwam echter niet oog in oog te staan met Cruz, die constant in beeld bleef en zijn plek behield. “Hij moet dit doen, want dat is wat een alpha, een savage doet”, aldus een spottende Cruz.

1 COMMENT