VICELAND zendt drie Enfusion-evenementen live uit

0
1109
Foto: Enfusion

VICELAND gaat in zee met Enfusion. De komende maanden zendt de internationale televisiezender van VICE drie evenementen van de kickboksorganisatie live uit.

Belt Night
Het eerste evenement dat live te zien zal zijn is Enfusion #73 op 27 oktober vanuit Oberhausen. Het evenement, dat omgedoopt is tot Enfusion Belt Night, bevat drie titelgevechten: Levi Rigters vs. Martin Pacas voor de zwaargewichttitel, Bogdan Stoice vs. Levi Kuyken voor de titel op lichtzwaargewicht en Endy Semeleer vs. Aziz Kallah voor de -75 kilogram titel van Kallah.

Ook Tayfun Ozcan vecht die dag: de titelhouder op -72,5 kilogram neemt het op tegen Amancio Paraschiv. Hierbij staat zijn gordel niet op het spel. De oorspronkelijke hoofdpartij tussen Artur Kyshenko en Ibrahim El Boustati voor de middengewichttitel van El Boustati is sinds maandag afgelast.

Groningen
Drie weken later op 17 november is het tijd voor Enfusion #74 vanuit Groningen. Op dit evenement staat een viermanstoernooi op -72,5 kilogram gepland met Regilio van den Ent, Yassin Baitar, Ardalan Scheikholeslami en Marouan Toutouh. De winnaar kwalificeert zich voor een achtmanstoernooi dat 7 december in Abu Dhabi plaatsvindt.

Samira Kovacevic verdedigt haar -61 kilogram titel tegen Sarel de Jong.

Abu Dhabi
Tot slot, komen Enfusion #76 en #77 vanuit Abu Dhabi ook live op VICELAND, waar het eerder genoemde achtmanstoernooi voor gepland staat met 100.000 euro als geldprijs voor de winnaar. Semeleer (die vorig jaar won) en Diogo Calado hebben zich hiervoor al geplaatst.

Op dit evenement staat ook de vierde ronde van de Enfusion League voor middengewichten gepland. El Boustati neemt het op tegen Mehdi Bouanane, Filip Verlinden vecht tegen Ulrik Bokeme en Loren Javier Jorge komt uit tegen Khalib El Bakouri.

VICELAND is bij KPN te zien op kanaal 37, bij Ziggo en T-Mobile op kanaal 26 en Caiway op kanaal 22.