The Ultimate Fighter S13E02

6
457

Het dertiende seizoen van The Ultimate Fighter begon vorige week vrij saai. We zagen een worstelaar 10 minuten lang bovenop een striker liggen en in de hele aflevering gebeurde weinig spectaculairs. Aflevering twee is nog niet van het niveau als andere TUF seizoenen, maar gelukkig al wel veel beter te kijken dan de eerste aflevering.

Junior Dos Santos kiest er voor om Javier Torres (2-0) tegen Chris Cope (4-1) te laten vechten en vijftien minuten lang is er oorlog in de kooi. Het grootste gedeelte van de tijd bevinden de vechters zich in de clinch, waarbij vooral Torres goede strikes weet te landen. Een knie in de eerste ronde zorgt voor een flinke snee in het gezicht van Cope. Nadat Torres de eerste ronde wint, lukt het Cope om de tweede ronde naar zich toe te treken. Uiteindelijk is er een derde ronde nodig om te partij te beslissen.

Cope blijkt niet al te goed naar de aanwijzingen van zijn coaches te luisteren en Lesnar krijgt dat in de derde ronde ook door. In plaats van goede tips te geven, roept hij nu “Just fight buddy!!” en dat blijkt de gouden tip te zijn. Torres is duidelijk vermoeid en geeft Cope de ruimte om zijn striking te laten zien. Uiteindelijk wint Cope de ronde 10-9 en dat geeft Brock Lesnar de mogelijkheid om de volgende match-up te kiezen.

Ik ben benieuwd wie Brock zal kiezen.

6 COMMENTS

  1. Vind het seizoen tot nu toe nog zwaar tegenvallen. Als die Torres de n2 is van de line up van Santos dan maak ik me zorgen om het niveau. Daarnaast lijkt er gewoon geen gekke idioot bij te zitten al zag ik in de vooruitblikken wel dat er meer actie komt.

  2. het is saai maar ik denk juist dat het niveau nu wel gelijk ligt…
    dos santos kiest 2 keer de beste tegen de slechte en zo groot is dat niveau verschil niet..
    en het is nog rustig maar amerika ufc en televisie kennende gaat het nog wel leuk worden..word rustig opgebouwd…