The Ultimate Fighter S13E01

7
591

Eindelijk! TUF season 13 is begonnen. Brock Lesnar en Junior Dos Santos coachen allebei een groep van 7 welterweights naar eeuwige glorie. Althans… dat is wat de deelnemers hopen te bereiken! Episode 1 zit er op en hier zijn een aantal dingen die mij opvielen.

-Geen freak: In bijna elk seizoen van TUF was er in het begin al iemand waarvan je wist dat hij de boel op stelten ging zetten. Iedereen kent Chris Leben, Junie Browning en Matt Mitrione en bij TUF 12 zette coach Josh Koscheck de boel op stelten. Persoonlijk ben ik wel fan van een beetje drama, dus ik hoop dat er nog een deur kapot wordt getrapt.

-Wat zijn ze klein: Brock en JDS zijn natuurlijk zwaargewichten, dus het is niet zo raar dat ze een stuk groter zijn dan de jongens uit hun team. Maar hoe de fuck kan je intensief rollen met iemand die 60 kilo zwaarder is, zonder geblesseerd te raken? Als Brock per ongeluk bovenop één van die gasten gaat zitten, kan Dana White op zoek naar een vervanger.

-Worstelaars zijn nog steeds saai: Ja hoor… er zit weer een worstelaar bij. De #1 keus van JDS, Shamar Bailey, kan ongelofelijk goed worstelen en dat liet hij dan ook direct zien. Na 10 minuten bovenop Nordin Asrih gelegen te hebben won hij de 20-18 decision. Effectief? Ja. Leuk om naar te kijken? No way.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Laat het weten in de comments!

7 COMMENTS

  1. Beste tuf die ik heb gezien, blijft die met rashad en rampage, wat heb ik me kapot gelachen om die opmerkingen die heen en weer vlogen.
    Volgende tuf moeten ze gewoon weer 2 coaches neerzetten die elkaar niet kunnen uitstaan.

  2. Ik zit meer te wachten op iets leuks met de deelnemers. Het is namelijk een beetje hetzelfde aan het worden allemaal. Zou het leuk vinden als het een entertainment programma blijft/wordt. Waarom zou je 13 seizoenen van hetzelfde blijven kijken?

  3. Dit seizoen wordt hartstikke gehyped door de presence van Brock Lesnar, hopend op een outburst van hem ofzo. Maar nadat hij ziek is geweest zal hij denk ik niet zo snel meer zo een outburst hebben.Daarnaast zet Dana White misschien wel de allergrootste nobody in Junior Dos Santos tegenover hem met zijn gebrekigge Engels zal er nooit wat interessants uit zijn mond komen

  4. Niet veel aan, weer een hoop gebleep. Ze mogen elkaar wel de kop inrammen in amerika maar het woordje f**k is nog steeds verboden. Tuf is niet leuk maar ben wel benieuwd of er nog wat uitblinkers tussen zitten.