The Ultimate Fighter AUS vs. UK Finale

0
609

Aankomend weekend worden we verrast met wel twee UFC kaarten. The Ultimate Fighter AUS vs. UK vanuit Queensland, Australië en The Ultimate Fighter 16 Finale vanuit Las Vegas, USA.

The Ultimate Fighter AUS vs. UK was de eerste in zijn soort waarbij twee landen het tegen elkaar op moesten nemen. Er zaten 16 vechters in het huis (dat in Sydney stond) en er werd gevochten in lightweight en welterweight. Het concept was erg goed uitgewerkt en zorgde voor harde gevechten in de show. Over het algemeen liet het de afgelopen drie Amerikaanse seizoenen hierdoor verbleken.
Ben je benieuwd en heb je de komende twee avonden niet veel gepland, maak er dan een TUF AUS vs. UK marathon van. Alle afleveringen staan namelijk hier tot je beschikking.

SPOILER:
De mensen die het al gezien hebben of toch niet meer gaan kijken kunnen hieronder een video zien van één van de meest interessante figuren uit TUF AUS vs. UK die tevens finalist is geworden. Colin ‘The Freak Show’ Fletcher liep in het huis vooral als clown rond maar had misschien wel de meest serieuze houding als het op trainen en vechten aankwam.

De coaches van The Ultimate Fighter AUS vs. UK, Ross ‘The Real Deal’ Pearson en George Sotiropoulos, nemen het ook tegen elkaar op tijdens de finale van de show. De coaches konden het niet echt vinden met elkaar dus dat beloofd vuurwerk te worden.

De fights op de main kaart zijn:
Ross Pearson vs. George Sotiropoulos
Brad Scott vs. Robert Whittaker – “TUF: Smashes” welterweight-tournament final
Colin Fletcher vs. Norman Parke – “TUF: Smashes” lightweight-tournament final
Hector Lombard vs. Rousimar Palhares

En op de prelims:
Chad Mendes vs. Yaotzin Meza
Joey Beltran vs. Igor Pokrajac
Seth Baczynski vs. Mike Pierce
Ben Alloway vs. Manuel Rodriguez
Brendan Loughnane vs. Mike Wilkinson
Cody Donovan vs. Nick Penner

Hebben jullie dit seizoen gekeken? En eventueel favorieten?