The Ultimate Fighter 16 Finale

0
583

Haal ze niet door elkaar, naast The Ultimate Fighter AUS vs. UK Finale op zaterdag in Australië hebben we nog een UFC kaart namelijk The Ultimate Fighter 16 Finale in Las Vegas USA op zondag.
Laatst genoemde zal de finale zijn van de Amerikaanse Ultimate Fighter show. Coach Roy Nelson zal het in het main event opnemen tegen de vervanger van coach Shane Carwin namelijk Matt Mitrione.
De finale zal gaan tussen Mike ‘The Martian’ (of zoals ze hem in de show noemden ‘The Accountant’ Ricci en Colton Smith.

Ricci komt uit Montreal en is een goede vriend en sparringspartner van Rory Macdonald. Een veelbelovende vechter met goede standup en groundgame. Zijn kalmheid en precisie zijn z’n grootste krachten.
Colton Smith is een ex-ranger en heeft voornamelijk een sterke worstel basis. In de show heeft hij menig tegenstander gedomineerd op de grond. Daarnaast is hij ook actief en geen ‘lay and prayer’.

Het zal een mooie finale worden en uiteraard zijn het niet de enige gevechten op de kaart maar zal het een volwaardige kaart zijn met:

Main card
Matt Mitrione vs. Roy Nelson
Mike Ricci vs. Colton Smith – “TUF 16” tournament final
Patrick Barry vs. Shane del Rosario
Melvin Guillard vs. Jamie Varner
Jonathan Brookins vs. Dustin Poirier

Prelims
James Head vs. Mike Pyle
Johnny Bedford vs. Marcos Vinicius
Rustam Khabilov vs. Vinc Pichel
Nick Catone vs. Anthony “T.J.” Waldburger
Reuben Duran vs. Hugo Viana
John Cofer vs. Mike Rio
Timothy Elliott vs. Jared Papazian

Wat een weekend wordt dit toch, bekijk hier vast een introductie van de finale fights: