The Ultimate Fighter 15 coaches bekendgemaakt

11
645

Tadaa. Dit zijn ze. Dominick Cruz en Urijah Faber gaan het vijftiende seizoen van The Ultimate Fighter coachen. Een interessante keus, want minder dan een half jaar geleden won Cruz een partij van Faber. Dit geeft wel aan dat de UFC bantamweight divisie nog niet zo heel erg diep is.

11 COMMENTS

  • Amen!
   Vind het ongelooflijk saai geworden, maar dat zei ik geloof ik aan het begin van afgelopen seizoen ook al.

   Het probleem is ook dat je zo ontzettend weinig meer met de fighters hebt die in het huis zitten.
   Je hebt constant dezelfde types erin zitten;
   1. Badboys
   2. Goodboys
   3. Reliboys
   4. Boringboys
   5. Jankerds
   Iedereen speelt een bepaalde rol en als je daar goed genoeg in bent kom je voor 2 fights in de UFC, met mazzel.

   Het is een sport om het huis of de trainingcentrum zo veel mogelijk te slopen, en zo ver mogelijk te gaan zonder daadwerkelijk te vechten met je huisgenoten.

   Ze zouden een bonus moeten instellen voor de meest irritante persoon is (Dodson, kutlach van hem).

   • TUF was in het begin volgems mij vooral gemaakt om wat meer leken te laten interesseren in MMA en dat hebben ze dan ook erg goed gedaan. Maar 14 seizoenen later moeten zij toch ook wel begrijpen dat ze niet op dezelfde formule kunnen blijven teren.

    Oké goed, ze hebben een paar aanpassingen gemaakt voor seizoen 5 zoals live gevechten, whooptidoo! Het probleem voor mij lag helemaal niet aan de gevechten, of ze nou live zijn of niet. Zolang het resultaat niet bekend is, blijft het gewoon even spannend.

    Mijn probleem is het hele “reality” achtige gebeuren van de show. De kinderachtige persoonlijkheden met de bijbehorende drama die je ook terug vindt in shows als ‘Next Top Model’, ‘Big Brother’ en al die andere shit shows.

    Na 6 jaar MMA noobs te hebben gerecruteerd mogen ze nu van mij eens eindelijk wat liefde geven aan de meer hardcore fans. Laat meer trainingen en technieken zien. Laat zien dat de vechters in 6 weken tijd zijn gegroeid en laat zien dat de vechters wat hebben aan de “coaches”.

 1. Er passeren veel mafkezen de revu in TUF, maar er zitten ook erg vette momenten in.

  Ik vond het dit seizoen erg cool dat Siyar langs kwam als gasttrainer. Die dude kent erg coole technieken. In de clinch het hoofd van je tegenstander in je knie trekken bijvoorbeeld. Heeft iemand dat al geprobeerd? Daar hadden ze van mij nog wel wat meer aandacht aan mogen besteden.

  Ik heb ook erg genoten van het seizoen met GSP. Die dronken Fransoos Skarowsky is een baas!

 2. Helaas weer geen zwaargewichten dit seizoen…

  Leukste seizoen om te zien vind ik nog altijd 9, die Engelsen waren echt leuk om te zien, ze deden alsof het een vakantie was. Terwijl de Amerikanen alleen zaten te bekvechten enzo. Toen was Bisping nog niet zo een grote lul als dit seizoen. Wel een lul (water gooien in Damarques Johnson’s gezicht spuiten) maar niet een enorme dickhead.