UFC Undisputed 3 trailer

10
709


Zoals elk jaar EA sports een nieuw FIFA deel uitbrengt, gaat THQ dat ook met UFC games doen en deel drie is alweer in de maak.

Hier is de debuut trailer:

Een nieuwe functie is dat je terug kan gaan naar de Pride dagen van MMA met commentaar van Bas Rutten en ouderwetse soccer kicks. Ook zijn de bantamweight en featherweight vechters van de partij wat het aantal vechters in UFC Undisputed 3 brengt op ongeveer 150!

Een grote vraag is nog of de vechters van Strikeforce die voorheen in EA’s MMA zaten nu in de UFC game zullen verschijnen. Als het aan UFC ligt in ieder geval wel gezien EA ooit tegen de UFC heeft verkondigd dat MMA geen sport is en zij nooit een MMA game zullen maken. Totdat THQ bewees dat er geld in zat natuurlijk..!

UFC Undisputed 3 komt ietsje later dan normaal uit, namelijk in janurari 2012.

10 COMMENTS

 1. Best wel een matige teaser, op wat nieuwe moves na en de pride ring zie ik weinig vooruitgang van het vorige deel, weer dezelfde engine en dezelfde graphics.
  Beter gaan ze inderdaad wat strikeforce vechters erin gooien, versimpeld grapple control, en één beter uitgewerkte en niet zo tergend moeilijk career mode.

 2. ik vond beide delen erg tof
  maar zodra het gevecht naar de grond gaat……
  einde verhaal 90% van de keren
  ik heb volgens mij nog nooit gewonnen met een sub
  en dat heeft het voor mij wel behoorlijk verpest
  de subs zijn zo freaking moeilijk….
  mischien haal ik hem

  • Op de grond moet je de rechter stick flicken op het moment dat je tegenstander probeert te passen, daarmee sweep je de tegenstander. Timing is wel belangrijk maar op een gegeven moment mis je niet meer en dan own je iedereen :P. Dan hoef je ook niet te submitten en kan je ground and pounden. 😀

 3. ik zal me er denk ik wel weer mee gaan vermaken, ben wel erg blij dat ze dit keer bijna 2 jaar tussen de spellen doen en ook daadwerkelijk veel toevoegen (ben wel erg bang voor wat THQ noemt ”versimpelde controls”)

  de strikeforce vechters zullen er vast pas in Undisputed 4 zitten (hopelijk niet maar ik denk van wel.)