UFC trekt Jimmy Smith aan

0
655
Jimmy Smith (R) Foto: Bellator/Lucas Noonan

Amper een maand na zijn vertrek bij Bellator heeft Jimmy Smith nieuw onderdak gevonden. De commentator heeft getekend bij de UFC, kondigt de organisatie aan.

Eind vorig jaar maakte Bellator bekend dat Smith na negen jaar vertrok. Bij The Joe Rogan Experience, de podcast van zijn nieuwe collega Joe Rogan, vertelde de voormalig MMA-vechter dat hij een verlenging afgewezen had. Als reactie was Rogan erg kritisch op Bellator en drong hij de UFC erop aan om Smith aan te trekken.

Smith had geen non-concurrentiebeding in zijn contract, wat wel gebruikelijk is, staan en kon dus per direct vertrekken naar ‘s werelds grootste MMA-organisatie. Zijn plek bij Bellator is vervangen door John McCarthy.

“Ik voel me vereerd om mij te voegen bij het grootste vechtsportmerk ter wereld in 2018. Het is een voorrecht om commentaar te doen van gevechten en ik kan niet wachten om me bij het het fantastische UFC-team te voegen om de beste gevechten te becommentariëren”, aldus Smith.

“Aan de UFC-fans: ik ben verheugd om jullie te vergezellen voor dit avontuur. Ik zie jullie erg gauw!”

In het persbericht staat dat Smith zowel pay-per-views als FOX-evenementen zal becommentariëren en zich ook gaat bezighouden met voorbeschouwingen. Over zijn debuut is nog niets bekendgemaakt.