UFC tekent Mayhem Miller

7
1198

Iedereen kent deze man wel, Jason Miller, beter bekend als Mayhem. En of je hem nou mag of niet skills heeft hij wel. En blijkbaar vind Dana White dat ook, want hij heeft Miller een contract gegeven voor meerdere gevechten.

Via Twitter maakt hij het nieuws bekend.

“I now fight for the @UFC. I’d like to thank all the staff there as well as @DanaWhite for this new partnership. I really want to thank all of you for showing your support. Can’t wait to show my skills in the UFC’s octagon.”

Mayhem is natuurlijk bekend van zijn show ‘Bully Beatdown’ op MTV. Mayhem helpt hierbij slachtoffers van pestkoppen wraak te nemen. Het concept is bij de meeste mensen wel bekend: de ‘bully’ mag met een MMA vechter 2x 5 minuten lang de kooi in. De eerste ronde wordt er gegrappled, daarna 5 minuten lang kickboksen. Meestal houdt het slachtoffer dan nog een aardig zakcentje over ook. Bekende vechters als Jake Shields, Eddie Alvarez, Jeremy Horn en Andrei Arlovski waren al eens te zien in de show.

Voor Mayhem(24-7, 1 NC) is het de tweede keer dat hij bij de UFC zit. In 2005 vocht hij 1 keer in de UFC, toen nog als welterweight, tegen George St. Pierre, dit verloor hij via decision. Zijn laatste gevecht, tegenwoordig vechtend als middleweight, was in september toen hij het opnam Gracie hunter en MMA legende Kazushi Sakuraba. Dit won hij via een Arm-Triange Choke in de eerste ronde.

Wie moet zijn eerste tegenstander worden? Laat het weten in de comments.

7 COMMENTS

  1. Arlovski werd naar de grond geslagen in bully beatdown door de bully, maar Miller vind ik maar niets. Denk ook eerlijk gezegd niet dat hij veel gaat winnen in de UFC of althans dat hoop ik. Heb een hekel aan die gozer 😛

  2. komt omdat hij zich als een hysterisch over de top clown gedraagt bij bully beatdown, maar daar wordt hij dan ook voor betaald door mtv…
    Maar in interviews en andere evenementen is het gewoon een relaxte gast met een goed gevoel voor humor en veel respect voor z’n tegenstanders en veel liefde voor het mma publiek.