UFC Primetime komt terug voor Rousey-Carmouche

1
600

De UFC lijkt er alles aan te doen om het debuut van Ronda Rousey en Liz Carmouche een succes te laten worden en trekt er alles voor uit de kast. De vrouwen zullen het in de main event van UFC 157 tegen elkaar opnemen en zullen de hoofdrollen vervullen in de opkomende Primetime show. Op vrijdag 8 feburari zal de eerste aflevering worden uitgezonden.

Tijdens UFC Primetime zullen de vrouwen de laatste drie weken van hun trainingskamp een cameraploeg achter zich aan krijgen. De aflevering die je dan gemaakt wordt is van de afgelopen week filmen. De laatste aflevering zal een dag voor UFC 157 uitgezonden worden.

Rousey zal tegen “Girl-Rilla” voor het eerst haar UFC womens title verdedigen nadat ze in maart de Strikeforce womens bantamweight title won van Miesha Tate. Deze titel heeft ze een keer verdedigd tegen Sarah Kaufman, waarna dit de UFC title werd. Carmouche verloor haar enige titelgevecht voor de Strikeforce titel van Marloes Coenen. Het gevecht erna verloor ze van Sarah Kaufman, waarna ze twee gevechten won in Invicta FC.

1 COMMENT