UFC Primetime komt terug voor GSP vs. Condit

0
472

Met nog drie weken te gaan voordat Undisputed UFC welterweight champion Georges St. Pierre en Interim UFC welterweight champion Carlos Condit tegen elkaar de octagon instappen, breng de UFC de ‘Primetime’ serie weer terug in leven. Condit en GSP zullen de hoofdrollen vertolken in deze serie. De eerste aflevering zal op 6 november uitgezonden worden op Fuel TV.

De twee zullen op 17 november tegenover elkaar staan in de Bell Centre in Montreal, Quebec, Canada. Na een afwezigheid van ruim een jaar door een knieblessure zal de kampioen weer in de kooi stappen. De Canadees liep deze blessure in aanloop naar UFC 137 op, toen in training voor Condit die last-minute Nick Diaz verving. Het gevecht zou uitgesteld worden naar UFC 143, maar doordat de St. Pierre nog steeds last had van die knieblessure vochten Nick Diaz en Carlos Condit voor de UFC interim welterweight championship. Condit versloeg Diaz toen controversieel via unanimous decision. Sinds dat gevecht in februari wacht Condit al op de Canadees.

Voor “Rush” zal dit de vierde keer zijn dat hij in UFC Primetime zit. In de allereerste editie volgde Primetime St.Pierre in aanloop naar BJ Penn voor UFC 94. Daarna kwam hij ook in de serie voor zijn gevecht met Dan Hardy op UFC 111 en zijn gevecht met Jake Shields op weg naar UFC 129. Condit zal voor de tweede keer in UFC Primetime te zien zijn na een serie te hebben gedeeld met Nick Diaz.