UFC plant drie events in Canada

0
100639

De UFC komt in 2012 drie keer in Canada. Dit is bekendgemaakt op een speciale persconferentie in Calgary. Dana White en Tom Wright, baas van de UFC in Canada, waren aanwezig om vragen te beantwoorden. Mark Hominick en Georges St. Pierre waren te zien via sateliet.

Het eerste Canadese UFC event van 2012 is UFC 149, dat zal plaatsvinden op 21 juli in datzelfde Calgary. Jose Aldo zal hier zijn UFC-vedergewichttitel verdedigen tegen een nog nader genoemde tegenstander. De meest waarschijnlijke persoon die het tegen opneemt is Hatsu Hioki.

Het tweede evenement zal UFC 152 zijn op 22 september in Toronto. Het is nog niet bekend of dit ook in de Rogers Centre zal zijn waar UFC 129 ook plaatsvond. Hier werd destijds het record aantal toeschouwers geteld bij een UFC-evenement: 55.000.

Tot slot zal UFC 154 in het Bell Centre in Montreal plaatsvinden. Georges St. Pierre hoopt hier zijn rentree te maken in de UFC Octagon tegen Carlos Condit. Dit zal plaatsvinden op 17 november, wat betekent dat de Canadees een afwezigheid van anderhalf jaar erop zal hebben zitten.