UFC ontslaat Hans Stringer, 13 andere vechters

0
889

Hans Stringer

De UFC heeft Hans Stringer ontslagen. De Nederlander verloor twee van zijn drie gevechten in de UFC via vorm van knock-out, waardoor de kans groot was dat hij niet meer te zien zou zijn in de Octagon. Dertien andere vechters zullen (voorlopig) ook niet meer te zien zijn in de UFC, aldus UFC Fighters Info via Twitter.

Zie ook: Hans Stringer krijgt Ilir Latifi in Schotland
Zie ook: UFC Fight Night 72: Resultaten en discussie

De Rhenaar maakte op UFC Fight Night 38 zijn debuut in de organisatie. In Natal vocht hij tegen de Braziliaan Francimar Barroso en won hij via verdeeld besluit. Stringer kon in het gevecht niet erg overtuigen en veel fans winnen. Hierna nam hij het op tegen Fabio Maldonado op UFC 179. Op de grond had hij veel controle bovenop, maar toen Maldonado het gevecht overnam in het slot van de tweede ronde duurde het niet lang. De Braziliaan veroverde de controle en kwam bovenop terecht waar hij stoten gooide tot de scheidsrechter het gevecht stopte.

Het laatste gevecht van Stringer in de grootste MMA-organisatie ter wereld duurde amper een minuut. Ilir Latifi sloeg de Nederlander in Schotland op UFC Fight Night 72 genadeloos knock-out.

Contracten van o.a. Tom Watson en Dan Miller ontbonden
Naast Stringer zijn ook de contracten Darrell Montague, Igor Araujo, Royston Wee, Wang Sai, Yosdenis Cedeno, Niklas Backstrom, Andrew Craig, Cody Gibson, Aaron Phillips, Tom Watson, Ildemar Alcantara, Dan Miller en Anthony Christodoulou ontbonden.