UFC maakt lijst vrij van vechters die overstap maken vanaf Strikeforce

0
1204

UFC Tonight heeft bekend gemaakt welke Strikeforce vechters sowieso een baan in de UFC hebben gekregen. De lijst van twintig namen bevat maar één zwaargewicht in Daniel Cormier en twee light heavyweights. Mike Kyle heeft na zijn gevecht met Gegard Mousasi zijn handschoenen aan de wilgen gehangen. Hieronder de lijst met namen die naar de UFC gaan:

Heavyweight:
Daniel Cormier

Light heavyweights:
Gegard Mousasi
Gian Villante

Middleweights
Roger Gracie
Tim Kennedy
Lorenz Larkin
Champ Luke Rockhold
Ronaldo Souza

Welterweight
Roger Bowling
Jason High
Nate Marquardt
Tarec Saffiedine
Bobby Voelker

Lightweights:
Ryan Couture
Pat Healy
Kurt Holobaugh
Adriano Martins
Gilbert Melendez
K.J. Noons
Josh Thomson

Namen van afwezigen zijn Rafael Cavalcante (die met een schorsing zit voor stanozolol gebruik), Josh Barnett en Nederlander Dion Staring. Ook Keith Jardine, Jorge Gurgel, Anthony Smith, Nandor Guelmino zijn niet geselecteerd. Hoewel Estevan Payan zijn gevecht won zaterdag in het eerste gevecht van de avond zit hij ook niet op de lijst. De lijst is op dinsdag bekend gemaakt, maar is nog niet compleet.

Opvallende aanwezigen zijn namen als Ryan Couture en KJ Noons die tegen elkaar vochten afgelopen zaterdag. Hoewel het erop leek dat Noons de decision mee zou krijgen, won Couture het gevecht via split decision. Ook Kurt Holobaugh zit bij de aanwezigen, terwijl hij zijn enige Strikeforce gevecht verloor van Pat Healy.

Zijn jullie het hiermee eens of mochten er wel een paar vechters op of af?