UFC keert terug naar Japan

3
561

Na Rio de Janeiro gaat de UFC weer terug naar een oude bestemming: het land van de reizende zon Japan. Voor het eerst sinds het jaar 2000 gaat de UFC weer richting het land van PRIDE, DREAM, K-1 en SHOOTO. Het event zal zijn op 26 februari 2012 in de Saitama Super Arena, die goed zal zijn voor ongeveer 20.000 toeschouwers. De UFC heeft dit bekend gemaakt via hun eigen twitter: 

Matches zijn er nog niet gemaakt, maar uiteraard wordt er verwacht dat er verschillende Japanse vechters aan bod gaan komen. Namen zoals Yushin Okami, Takanori Gomi, het weltergewicht debuut van Yoshihiro Akiyama en Hatsu Hioki. Daarnaast kunnen wij  ons misschien wel verheugen op PRIDE legendes als Wanderlei Silva, de Nogueira broers, Shogun Rua en misschien wel Alistair Overeem.

Eerder dit jaar werd al bekend dat de UFC weer richting Japan zou komen, maar nog niet wanneer. Nu wordt dus het daad bij het woord gevoegd en lijkt het er zelf op dat de UFC hetzelfde plan met Japan heeft als Rio. Als dit event dus goed gaat lijkt het er dus op dat er meerdere events richting Japan zullen gaan.

3 COMMENTS