UFC on FOX 9 krijgt Carlos Condit vs. Matt Brown

0
685

Carlos Condit 2

De matches voor UFC on FOX 9 stapelen zich in een rap tempo op. Na de drie gevechten van gisteren, is Carlos Condit vs. Matt Brown aan de card toegevoegd. Dit heeft FOX Sports bekend gemaakt.

Condit verloor twee van zijn laatste drie gevechten, maar verloor deze via decision van de huidige kampioen en number 1 contender. “The Natural Born Killer” staat desondanks nog steeds op plek nummer 2 in de UFC Rankings en is hard op weg om opnieuw een titelgevecht te verdienen. Op UFC 154 verloor Condit van Georges St-Pierre, waarna hij op UFC 158 verloor van Johny Hendricks. De vijf gevechten daarvoor won hij allemaal, waaronder een gevecht tegen Nick Diaz voor de interim UFC Welterweight Championship op UFC 143. In zijn laatste gevecht won Condit van de vechter die zijn UFC debuut verpestte, Martin Kampmann. De Amerikaan won in de main event van UFC Fight Night 27 via TKO in de vierde ronde.

Matt Brown is hard op weg om zijn eigen titelgevecht te verdienen. “The Immortal” won zijn laatste zes gevechten, waaronder drie via TKO en twee via knockout. Zijn laatste gevecht op UFC Fight Night 26 tegen Mike Pyle was de kortste uit zijn loopbaan: 29 seconde. Deze knockout leverde hem zijn eerste ‘Knockout of the Night’ bonus op. Door zijn goede reeks overwinningen staat Brown op nummer 10 in de UFC Rankings en zal hij tegen Condit zijn eerste tegenstander in de top tegenover zich krijgen.