UFC on FOX 6: Michael Kuiper tegen Josh Janousek

0
552

Michael Kuiper hoopt, met nog een week te gaan, eindelijk zijn tegenstander voor UFC on FOX 6 te hebben gevonden. “Judo” zal de 32-jarige Josh Janousek (8-1) in de UFC verwelkomen, meldt Ariel Helwani aan mmafighting.com. Kuiper en Janousek zullen vechten op het FX gedeelte van de card.

Janousek staat bekend als een goede worstelaar van Team Nogueira. De Amerikaan was een NCAA Division II All-American van Minnesota state academy. Janousek hielp Antonio Rodrigo Nogueira met worstelen in aanloop naar Brendan Schaub en hielp ook Junior dos Santos in aanloop naar zijn gevecht eerste gevecht met Cain Velasquez. Van zijn acht overwinningen won hij drie keer met TKO en twee keer met submission.

Kuiper traint voor zijn vierde tegenstander. Zijn eerste tegenstander, Thiago Perpetuo, viel geblesseerd uit op weg naar UFC on FX 7. Caio Magalhaes verving de TUF: Brazil veteraan, maar moest kort daarna ook afzeggen. Kuiper zou het hierdoor opnemen tegen Buddy Roberts op UFC on FOX 6, maar door een mondblessure zei Roberts ook af.