UFC On Fox 3: Jim Miller vs. Nate Diaz

2
668

UFC on Fox 2 is aankomende zondag, maar het derde event op Fox is onderhand aangekondigd door Dana White. Dit event zal plaatsvinden op 5 mei in de IZOD Center in East Rutherford, New Jersey. Het belooft ook weer een moddervette card te worden met al twee aangekondigde gevechten. De gene die het meest in het oog springt is die tussen top contenders Jim Miller en Nate Diaz.

“Our 3rd FOX fight May 5th at the IZOD Center in New Jersey will feature Nate Diaz vs Jim Miller!!! Nate = 3 sub and 5 FON Jim = 3 SON!!”

Jim Miller, afgelopen weekend nog snel klaar met Melvin Guillard, zal vechten voor zijn thuispubliek. Met een overwinning op Nate Diaz lijkt een titelgevecht met de winnaar van Benson Henderson en kampioen Frankie Edgar in handbereik. Diaz zelf er natuurlijk proberen een stokje voor te steken en zelf met de overwinning ervan door te gaan. Door zijn overwinning op top contender Donald Cerrone en een overwinning op Jim Miller lijkt de TUF 5 winnaar voor aan de rij voor een titelgevecht.

Naast dit spannende gevecht is er ook een flyweight gevecht aangekondigd tussen TUF 14 winnaar John Dodson en Darren Uyenoyama. Overige matches zijn nog niet aangekondigd.

2 COMMENTS

  1. Ik call diaz op decision of submission in de latere ronden. Als nate rustig blijft en Miller een paar ronden verdwaast houd door constante slagen laat miller op het eind wel ergens een arm oid slingeren. Moet denk ik wel oppassen voor een Noguira vs Mir actie.