UFC on Fox 2: Uitslagen en discussie

12
603

De tweede uitzending van UFC on Fox zit er op en wat kunnen we er van zeggen? Mwaaah… niet echt indrukwekkend. Terwijl de prelims vol zaten met ko’s, en harde submissions, bleef het bij het mainevent vrij rustig met drie decision overwinningen. Het hoofdgevecht tussen Rashad Evans en Phil Davis werd 25 minuten gedomineerd door Evans, maar er was geen enkel moment waarop het echt spannend werd. Hoewel indrukwekkend, toch een beetje vermoeiend. Alsof je een voetbalwedstrijd kijkt zonder dat er gescoord wordt. Maar goed… die zitten er af en toe ook tussen.

Een leuker gevecht was die tussen Michael Bisping en Chael Sonnen. Chael had het namelijk onverwacht moeilijk met de kickboksende Brit. De man die zichzelf tot “echte” middleweight kampioen heeft uitgeroepen kreeg aardig wat tikken te verduren en werd op een gegeven moment zelfs naar de grond gehaald door Bisping. Voor de echte fan was dit een leuke partij om te zien, maar helaas zal de gemiddelde Fox kijker snel verder gezapt hebben.

Main Card
Rashad Evans verslaat Phil Davis via unanimous decision
Chael Sonnen verslaat Michael Bisping via unanimous decision
Chris Weidman verslaat Demian Maia via unanimous decision

Preliminary card (Fuel TV)
Evan Dunham verslaat Nik Lentz via second-round TKO
Mike Russow verslaat Jon Olav Einemo via unanimous decision
Cub Swanson verslaat George Roop via second-round TKO
Charles Oliveira verslaat Eric Wisely via submission (calf-crusher)
Michael Johnson verslaat Shane Roller via unanimous decision
Lavar Johnson verslaat Joey Beltran via first-round KO
Chris Camozzi verslaat Dustin Jacoby via submission (guillotine choke)

12 COMMENTS

 1. Tja wat wil je met bijna alleen maar worstelaars op de main card… Echt een gemiste kans op Fox. Ze kunnen beter alleen maar lichtgewichten op de kaart zetten, dan heb je altijd leuke gevechten.

  Ook de pre fight analyse door Randy Couture en Jon Jones was veel te langdradig en baggerslecht, en om maar niet te spreken over dat irritante deuntje wat Fox er in heeft gezet.. En wie haalt het in zijn hoofd om tussen de rondes door naar de reclame te gaan?! Ze gaan er alleen maar op achteruit zo..

  Jammer!

 2. Inderdaad viel deze UFC een beetje tegen. Wel tof dat Sonnen heeft gewonnen, al is het alleen maar dat de hype rond het gevecht tussen hem en Silva door gaat. Mannn, wat heeft hij foute one-liners 🙂

  Laten we ons maar richten op de aankomende UFC, die wordt namelijk ook weer tof. Diaz vs. Condit!!!!
  Met o.a. Michael Kuiper (NL) op de kaart. Als ik me niet vergis kun je deze partij zowiezo gratis kijken via facebook 🙂

 3. Ik dacht eerlijk gezegt zelf dat bisping het gevecht had gewonnen, de eerste twee rondes won hij (naar mijn mening) duidelijk, door veel meer rake klappen uit te delen, de derde ronde was wel duidelijk voor Sonnen