St. Preux over resultaat: 'Ik was een beetje verrast dat het zo snel over was'

0
500

Ovince St. Preux boekte de grootste overwinning van zijn loopbaan door Mauricio “Shogun” Rua in 34 seconden knock-out te slaan. Een knappe overwinning voor de 31-jarige vechter uit Tennessee. Op de persconferentie achteraf liet hij weten dat hij ook verrast was met de uitslag en hoe snel het gevecht voorbij was.

“Ja, ik was een beetje verrast”, aldus St. Preux. “Ik hoorde relaxed te beginnen om hem af te tasten, maar hij (Rua) begon agressief. Toen ik m’n stoot raakte dacht ik ‘waarom stop ik het nu niet?’. Maar ik was desondanks wel verrast.” In een vervolgvraag gaat St. Preux er nog dieper op in. “Ik vond niet dat hij langzaam was. Ik ben extreem explosief en ik denk dat hij mijn spanwijdte heeft onderschat waardoor ik hem kon pakken. Hij raakte me nog wel met een paar leg kicks die ik niet zag aankomen.”

Mauricio Rua, Juliana Lima, Caio Magalhães, Thomas Almeida, Alan Jouban, Warlley Alves, Cláudio Silva zijn ook aanwezig om vragen te beantwoorden. De persconferentie staat onder leiding van Marshall Zelaznik.