UFC Fight Night 141: Alistair Overeem maakt einde aan verliesreeks

1
5337
Foto: Cho Tang www.mmaplanet.nl

Alistair Overeem is weer op het winnende pad. In het co-main event van UFC Fight Night 141 in Beijing klopte hij Sergei Pavlovich in de eerste ronde via TKO. Hiermee maakte de Nederlander een einde aan de ongeslagen status van de 26-jarige Rus.

In het gevecht maakte Overeem direct dat dit de juiste stap was. Hij verdedigde een takedown vanuit de clinch om even later zelf de partij naar de mat te brengen met een eenvoudig uitziende voetveeg. Eenmaal op de grond bracht The Reem snel flinke schade toe om de partij snel te beëindigen.

The Demolition Man deed zijn bijnaam eer aan door rake klappen uit te delen tot scheidsrechter John Sharp moest ingrijpen en een einde maakte aan Overeems eerste partij in Azië sinds 31 december 2010.

Op 8 juli 2017 boekte Overeem zijn laatste overwinning door voormalig UFC-kampioen Fabricio Werdum te kloppen op UFC 213. Daarna verloor hij twee gevechten achter elkaar op knock-out van Francis Ngannou en Curtis Blaydes.

Na de partij met Blaydes trok Overeem naar Denver om daar samen te trainen met Razor bij Team Elevation.

1 COMMENT

  1. […] — Tanuki Usman (@Hamderlei) 24 november 2018 Laatste overwinning Op 8 juli 2017 boekte Overeem zijn laatste overwinning door voormalig UFC-kampioen Fabricio Werdum te kloppen. Daarna verloor hij 2 gevechten achter elkaar op knock-out van Francis Ngannou en Curtis Blaydes.Na de partij met Blaydes trok Overeem naar Denver om daar samen te trainen met Blaydes bij Team Elevation.Dit artikel verscheen eerder op MMAPlanet.nl […]