UFC Fight Night 100: Gustafsson vs. Nogueira in São Paulo

0
498
Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Alexander Gustafsson gaat voor een snelle terugkeer in de Octagon. De Zweed vecht op 19 november in São Paulo tegen Antonio Rogerio Nogueira in het main event van UFC Fight Night 100. Dit meldt MMAFighting na berichten van Combate.

Op 3 september vocht de Mauler voor het laatst, toen hij het opnam tegen Jan Blachowicz. Dit was tevens zijn eerste partij in elf maanden. Gustafsson liet zijn meegereisde fans blij naar huis gaan met een overwinning, zijn eerste sinds maart 2014, via jurybesluit door de Pool op de grond te domineren.

Antonio Rogerio Nogueira vocht in mei voor het laatst, toen hij Patrick Cummins versloeg via technische knock-out in de derde ronde op UFC 198. Ook de Braziliaan stond daarvoor een tijd droog: het was zijn eerste winst sinds februari 2013. Desondanks staat Nogueira op de negende plek van de UFC-lichtzwaargewichtranglijst, zeven plekken onder zijn opkomende tegenstander.

Op dezelfde dag als UFC Fight Night 100 vindt UFC Fight Night 99 in Belfast plaats. Daar zal Gunnar Nelson in het main event vechten tegen Dong Hyun Kim.