UFC 216: Lewis geblesseerd, Werdum tegen Harris

0
659
Foto: David Becker/Zuffa LLC via Getty Images

Op het laatste moment is er nog een gevecht van UFC 216 afgelast. Zwaargewichten Derrick Lewis en Fabricio Werdum zullen tegen niet in actie komen op het evenement, maakt John Morgan van MMAjunkie via UFC-officials bekend. Hierdoor neemt Vai Cavalo het op tegen Walt Harris.

Derrick Lewis heeft zich afgemeld met een rugblessure, aldus Ariel Helwani van MMA Fighting via de vechter zelf. Diezelfde rug was in juni nog de oorzaak van een kortstondig pensioen van Lewis na zijn verloren gevecht tegen Mark Hunt.

Als gevolg vecht Werdum dus tegen Harris, maakte commentator Jon Anik bekend aan het begin van de UFC 216-uitzending. The Big Ticket zou het opnemen tegen Mark Godbeer op de prelims, maar dankzij Lewis is de Engelsman van het evenement gehaald en schuift Harris door.

Het evenement gaat door met elf gevechten en zal een half uur later beginnen om 01.00 uur. Werdum en Harris maken deel uit van het main card, dat om 04.00 uur Nederlandse tijd begint. Het gevecht tussen de twee zwaargewichten is het laatste gevecht voor de twee titelgevechten in het main event en co-main event.