‘UFC 156 gepland in Brazilië’

0
481

Oorspronkelijk zouden Jose Aldo en Frankie Edgar tegen elkaar vechten in Brazilië. Een blessure aan Aldo gooide echter roet in het eten, maar nu komt er een tweede poging. Volgens de Braziliaanse website Clicrbs zullen Frankie Edgar en Jose Aldo namelijk in de main event staan van UFC 156 in een nog nader genoemde stad in het Zuid-Amerikaanse land.

Details zijn nog niet naar buiten gebracht, maar naar alle waarschijnlijkheid zal het in één van de grotere steden van Brazilië plaatsvinden. Er is ook nog niet een beoogde datum maar naar verwachting zal het op een een dag in januari 2013 gepland worden. Verdere match-ups zijn ook nog niet bekend.

Tegen de tijd dat Aldo de octagon instapt, zou het mogelijk kunnen zijn dat de Braziliaan een heel jaar aan de zijlijn heeft gezeten. Toen versloeg hij op UFC 142 Chad Mendes in de eerste ronde in de HSBC Arena in Rio de Janeiro. Edgar vocht in die tussentijd twee keer tegen Benson Henderson voor de UFC lightweight championship. Op UFC 144 en UFC 150 verloor hij beide keren op controversiële wijze via decision.