UFC 155: Tim Boetsch vs. Chris Weidman toegevoegd

0
525

De UFC heeft zijn zinnen gezet op een knallend eind van het jaar vol ups en downs. Om UFC 155 nog knallender te maken dan die al was, met namen als Cain Velasquez, Junior dos Santos en Chael Sonnen, zien we mogelijk een nieuwe number 1 contender gemaakt worden. Middleiweights Chris Weidman en Tim Boetsch nemen het namelijk tegen elkaar op om mogelijk de volgende uitdager van Anderson Silva te bepalen.

Chris Weidman hoopt met een overwinning op “The Barbarian” een gevecht met Anderson Silva te verdienen. Weidman was al heel dichtbij na Mark Munoz te hebben gedomineerd en zegt zelf helemaal klaar te zijn voor Silva. Tegenstander Boetsch zal tegen Weidman proberen ongeslagen te blijven in de UFC middleweight divisie na al vier gevechten op een rij te hebben gewonnen. Met een overwinning op “The All-American” lijkt ook hij dichtbij een mogelijk titelgevecht te zitten.

UFC 155 zal op 29 december het UFC jaar afsluiten in Las Vegas. Junior dos Santos vs. Cain Velasquez II zal als main event dienen. De main card zal, naast deze twee middleweights, worden aangevuld met Chael Sonnen vs. Forrest Griffin en Gray Maynard vs. Joe Lauzon. Matt Mitrione zal na een moeilijke periode ook weer in de octagon stappen tegen de Brit Phil de Fries. Of deze match-up ook op de main card zal komen is nog niet duidelijk.