UFC 151: Josh Koscheck vs. Jake Ellenberger co-main event

1
486

De main event van UFC 151: Jones vs. Henderson is al een tijdje bekend, maar nu is ook de co-main event bekend gemaakt. Welterweights Josh Koscheck en Jake Ellenberger zullen het tegen elkaar opnemen op 1 september in Las Vegas.

Ellenberger en Koscheck komen beide van een verliespartij af en hopen. Mocht één van de twee verliezen, dan zal het voor het eerst in hun loopbaan zijn dat ze twee gevechten op een rij hebben verloren. Ellenberger komt van een verliespartij tegen Martin Kampmann af op de TUF 15 finale. Dit was zijn twee verliespartij in de UFC na zes gevechten op een rij te hebben verloren. De andere verliespartij kwam in zijn debuut via split decision tegen interim UFC welterweight champion Carlos Condit.

Josh Koscheck verloor zijn laatste gevecht via split decision tegen Johny Hendricks. Na zijn verliespartij tegen UFC kampioen Georges St. Pierre op UFC 124 won Koscheck twee gevechten: op UFC 135 tegen Matt Hughes en Mike Pierce op UFC 143. Mocht de 34-jarige, met twee verliespartijen tegen GSP, nog een run voor de titel willen maken lijkt een overwinning op Ellenberger noodzakelijk.

De volledige card voor UFC 151 ziet er nu als volgt uit:

UFC Light Heavyweight titelgevecht: Jon Jones (c) vs. Dan Henderson
Welterweight: Josh Koscheck vs. Jake Ellenberger
Lightweight: Michael Johnson vs. Danny Castillo
Bantamweight: Takeya Mizugaki vs. Jeff Hougland
Lightweight: Thiago Tavares vs. Dennis Hallman
Featherweight: Dennis Siver vs. Eddie Yagin
Flyweight: John Lineker vs. Yasuhiro Urushitani
Lightweight: Daron Cruickshank vs. Henry Martinez

1 COMMENT