UFC 150: Palhares en Camozzi geblesseerd, Okami vs. Roberts

0
536

De UFC ziekenboeg kan weer twee namen toevoegen aan de lange lijst van geblesseerde vechters. Middleweights Rousimar Palhares en Chris Camozzi haken af waardoor hun tegenstanders, Yushin Okami en Buddy Roberts, het nu tegen elkaar zullen opnemen. Dit is de derde tegenstander waarvoor Okami zich zal moeten voorbereiden.

Oorspronkelijk moest “Thunder” het opnemen tegen Luiz Cane. Cane raakte geblesseerd waardoor Palhares op korte termijn zou gaan invallen. Maar vanwege een knieblessure moet “Toquinho” afhaken en gaat de Japanner het nu opnemen tegen Roberts. Dit zal het eerste gevecht zijn van Okami na zijn verliespartij tegen Tim Boetsch in Japan.

Buddy Roberts zou het opnemen tegen Chris Camozzi die in ‘zijn’ Denver zou vechten voor het thuispubliek. Een blessure gooit roet in het eten waardoor de Greg Jackson vechter de mogelijkheid krijgt om het tegen Okami op korte termijn op te nemen. Op 11 augustus zal UFC 150 plaatsvinden met in de main event het lightweight titelgevecht tussen Benson Henderson en Frankie Edgar.