UFC 150: Michael Kuiper vs. Jared Hamman

2
838

Michael Kuiper zal op 11 augustus zijn rentree maken in de UFC. De middleweight zal het opnemen tegen Jared Hamman op UFC 150 in Denver. Hamman’s management Alchemist Management heeft dit bekend gemaakt via Twitter.

Waarschijnlijk zullen Kuiper en Hamman op de prelims belanden. De 22-jarige Nederlander maakte op UFC 143 zijn UFC debuut tegen Rafael Natal. Na een perfect record met elf overwinningen, vier via submission en zes via (T)KO, verloor hij zijn debuut tegen de ervaren Braziliaan via decision. Hoewel het gevecht verloren ging was hij niet kansloos en kwam in de derde nog sterk terug waarbij hij Natal nog bijna stopte.

Jared Hamman zal voor het eerst sinds UFC 140 vechten in de UFC octagon. Toen verloor hij van Constantinos Philippou via KO in de eerste ronde. Hamman is in het bezit van een record van 13-4 (2-3 in de UFC) en zal voor de derde keer op middleweight vechten. In zijn UFC loopbaan won Hamman twee Fight of the Night bonussen en staat waarschijnlijk het bekendst om zijn trainers: Vladimir Matyushenko en Antoni Hardonk .

2 COMMENTS