UFC 149: Matt Riddle en Fransisco Rivera falen dopingtest

2
649

De dopingtest resultaten van UFC 149 heeft twee positieve resultaten opgeleverd. De eerste schorsing is voor ‘Submission of the Night’ winnaar Matthew “Deep Waters” Riddle voor 90 dagen. Daarnaast is er ook een evenlange schorsing voor featherweight Fransisco Rivera.

Matthew Riddle is geschorst omdat er sporen van marijuana zijn gevonden. Riddle won op het event van Chris Clements met een arm-triangle choke. Fransisco Rivera is voor dezelfde tijd geschorst, maar waarvoor is niet bekend en zal ook niet bekend gemaakt worden. Op UFC 149 sloeg Rivera Roland Delorme knockout in de eerste ronde. Hierdoor zijn hun overwinningen veranderd naar een No Contest

UFC 149 was al een niet al te best event voor de UFC. Voor het eerst kwam de UFC in Calgary langs en hoopte het dan ook met een goede card de Canadese stad te verlaten. Namen als Thiago Alves, Shogun Rua, Jose Aldo en Michael Bisping werden beloofd, maar allen kwamen door uitlopende redenen niet op de card. De gevechten die overbleven op de main card waren, naast Riddle vs. Clements, dan ook teleurstellend.

2 COMMENTS