UFC 147: Vitor Belfort ‘out’ met gebroken hand

3
532

Vitor Belfort zal zijn rematch met Wanderlei Silva moeten uitstellen. De TUF Brazil coaches zouden het in de main event van UFC 147 tegen elkaar opnemen, maar Belfort moet vanwege een gebroken hand afzeggen. Dana White vertelde dit aan verslaggevers na UFC 146, en zal op zoek moeten naar een vervanger.

Oorspronkelijk zouden de twee Brazilianen het opnemen in de co-main event van UFC 147 in een voetbalstadion in Rio de Janeiro, alleen vanwege een UN conferentie gaat dit niet door en wijkt het event uit naar Belo Horizonte, ruim 300 kilometer ten noorden van Rio. Hierdoor werd Silva-Belfort II verschoven naar de main event en Silva-Sonnen II, de originele main event, verschoven naar UFC 148.

De UFC is nu op zoek naar een vervanger voor Belfort om het tegen “The Axe Murderer” op te nemen. De vraag is nu wie… Belcher? Okami?

3 COMMENTS

    • inderdaad, lijkt wel of iedereen ene blessure oploopt.. Erg jammer, dit zou weer een gevecht worden met heel wat emoties. Al denk ik wel dat Vitor Wand snel zou (T)KO’n. Belcher wordt trouwens genoemd als instap.