UFC 141 persconferentie

4
372

Voordat de weigh ins waren voor de gevechten van vanavond, mochten Alistair Overeem en Brock Lesnar de media te woord staan samen met Dana White. Zie hier hoe dat ongeveer ging vanaf 8:00:

4 COMMENTS

 1. Ik ben benieuwd … ”stel” Allister verslaat op wonderbaarlijke manier brock… En hij krijgt een Title shot…..en ”stel” hij wint de Title..
  Zullen deze gebeurtenissen invloed hebben op mma in Nederland…

  Ik bedoel… 80 procent van Nederland weet wie hij is… misschien niet wat die doet maar hoe denken jullie daarover..?

  We zien dat na UFC Rio veel meer mensen de sport zijn gaan volgen… Wat heeft nederland nodig…. We hebben onze legendarische vechters al.. Bas Rutten…( daarnaast deed zelfs een nederlander mee in UFC 1…)

  Your thoughts… please!!

 2. Ik denk wel dat het invloed zal hebben. Maar het zal niet heel veel zijn, meestal duurt die extra aandacht helaas niet lang in de media. Ik denk dat de aandacht vernamelijk zal komen van vechtsport-fans of sporters die al een andere vechtsport beoefenen.

  K1 werd ook pas later wat populair, ondanks dat er nonstop Nederlanders wonnen. Nu zakt dat in de media ook weer weg (natuurlijk ook omdat de K1 op losse schroeven staat). Maar MMA kan nu wel wat extra aandacht krijgen door de UFC, mogelijk dat de K1 fans die met lege handen achterblijven (en dat zijn er toch behoorlijk wat in Nederland) een nieuwe opvulling zullen zoeken . Dus wie weet.

  Maar Overeem staat bij het gemiddelde volk in Nederland overigens bekend als K1 vechter en helaas niet als MMA vechter.

  Enuh die Nederlander van UFC 1 is Gerard Gordeau 🙂