UFC 141: Brock Lesnar pre-fight interview

5
446

Kerst zit er weer op. Tijd voor serieuze zaken. Brock Lesnar zegt klaar voor Alistair Overeem te zijn. Wie gaat er winnen? Laat het weten in de comments!

5 COMMENTS

  1. ooohhhh man, wat een fight.. (op papier tenminste)
    ik hoop op een spektakel met als winnaar Alistair natuurlijk. en ik denk dat hij Lesnar ook wel moet kunnen hebben. (stick to the plan). maar het kon ook wel eens zo’n Overeem vs Werdum fight worden wat niet echt HET gevecht is wat het publiek wil zien.
    Nog een paar nachtjes slapen en dan weten we het….

    Maar….. ik kan misschien nog wel meer uitkijken naar het gevecht tussen Nate Diaz vs Donald “the cowboy” Cerone.. dat wordt pas echt knokken.. met als winnaar The Cowboy.. (hoop ik). en natuurlijk niet te vergeten Nam Phan vs Jimy Hettes.. Nam Phan heeft twee leuke gevechten achter de rug, dus als hij de stijgende lijn vast heeft weten te houden, moet dit ook een leuk gevecht worden..

  2. in theorie moet dit een makkie zijn voor the reem, lesnar gaat alleen voor de takedowns, maar overeem heeft goeie takedown defense zoals je zag bij werdum, maar lesnar is wel wat sterker dan werdum, maar hij loopt loopt vanzelf tegen een stoot of knie op

  3. Ik hooop dat overeem wint maar ik zeg onderschat lesnar neit hij heeft het wel eens vaker moeilijk gehad en gewonnen zoals tegen carwin als alistair er voor zorgt dat ie niet naar de grond kan wat ik wel zekker weet waar die op traint dan moet ie dit wel kunnen winnen lesnar kreeg carwin en cain ook niet naar de grond. ja carwin 2 ronde toen ie helemaal leeg was