UFC 135 waarschijnlijk Jones vs. Jackson

5
556


24 september gaat het waarschijnlijk gebeuren tijdens UFC 135: Jon Jones vs. Rampage Jackson. Na Jackson’s overwinning op Matt Hamill op 28 mei werd hem al een titleshot beloofd en deze lijkt er dan eindelijk aan te komen. Het enige wat nog in de weg staat is een medische goedkeuring voor Jones die met een geblesseerde hand rondliep. Jones zelf zegt dat hij er geen last meer van heeft en klaar is om zijn belt te verdedigen. Na zijn dominante overwinning op ‘Shogun’ Rua is iedereen erg benieuwd wat hij gaat doen tegen een vechter als Rampage.

Tevens zal op deze kaart het welterweight gevecht tussen Matt Hughes en Diego Sanchez plaatsvinden. De matchup zweefde al een tijd door de hallen van MMA maar een locatie was nog niet gegeven. Het is een gevecht waar wij hier op de redactie erg naar uitkijken naast Jones vs. Rampage. Het gaat een mooie kaart worden!

5 COMMENTS

 1. Ondanks dat ik Rampage een toffe vechter vind (vooral buiten de kooi is hij erg grappig), vindt ik eigenlijk dat Rampage niet echt de title shot heeft verdiend, zijn overwinning op Hamil was maar matig, en die van machida was naar mijn mening zelfs onterecht. Verder denk ik dan ook dat Jones dit gevecht wel kan hebben, zolang hij maar de hoeken van Rampage weet te ontwijken.

 2. ik denk dat rampage beter op kan passen en goed kan gaan trainen op de spinning backfist van jones.. ik denk dat jones op dit moment de beste vechter en meest complete vechter in in de LHW def.

  Rampage is wel grappig maar mijn voorkeur gaat echt uit naar Bones Jones

 3. bones jones wint EZ
  rampage laat niet genoeg zien in zijn laatste gevechten
  en is veelste 1demensionaal
  eigenlijk alleen punchen
  als jones hem naar de grond brengt is het meteen klaar
  mischien is de stand up zelfs beter van jones door zijn snelheid en skill