UFC 133: Rich Franklin vs. Little Nog

4
495

Er worden steeds meer fights aangekondigd voor UFC 133, dat begin augustus plaats zal vinden in Philadelphia. Het ziet er naar uit dat UFC 133 een erg spannende kaart wordt.

Check de line-up tot nu toe:
Antônio Rogério Nogueira vs. Rich Franklin
Vitor Belfort vs. Yoshihiro Akiyama
Jorge Rivera vs. Alessio Sakara
Michael McDonald vs. Nick Pace
Rafael Natal vs. Riki Fukuda
Dennis Hallman vs. Brian Ebersole

4 COMMENTS

  1. Akyama maakt gewoon goede gevechten. Hij heeft misschien nog niet het niveau van een top contender in de UFC, maar er is wel enorm veel waardering voor hem door zijn vechtstijl. Mij maakt het ook dus niet uit dat hij steeds tegen een top contender gaat.

    Klinkt misschien een beetje raar maar laat ik het zo maar zeggen, Qua entertainment, heb ik liever dat Akyama een titleshot krijgt dan een saaie wrestler als Fitch. Akyama heeft veel minder kans om een title te winnen, en verdient ook helemaal geen titleshot, maar het gevecht zelf is wel veel leuker.

    • totaaal niet mee eens, ik vind de akyama fights tot nu toe helemaal niet zo entertaining, het gevecht met bisping vond ik zelfs gewoon vreselijk, Fitch is misschien ook niet al te leuk om naar te kijken maar ik vind wel dat de geene die de beste kans heeft ook daarom ook de kans moet krijgen. if you catch my dirft,….

      ik vind dat waarneer akyama deze pot verliest hij naar de undercard moet worden verschoven (als die uberhaupt nog wel een baan heeft)