UFC 127: Winnaar Fitch vs. Penn krijgt titelshot

7
510

De winnaar van het UFC 127 mainevent, John Fitch vs. BJ Penn, zal een titelshot krijgen tegen de winnaar van Georges St-Pierre vs. Jake Shields. Dit laat UFC president Dana White aan de media weten.

‘They’re definitely in the title picture. Let’s face it; the reality is BJ Penn has held titles in both weight classes. Fitch has fought for the title and has literally dominated that division for a long time; [he] just didn’t win the title. Either one of these guys that wins this fight is in the mix — the number one guy.’

Worst case scenario: Fitch wint van Penn en Shields wint van GSP. Dan krijgen we dus een wedstrijdje bovenop liggen en omdat het om een titelfight gaat zal dat 25 minuten duren….

7 COMMENTS

 1. Wat is dit nou weer voor onzin. Ik dacht dat dana had gezegd dat als GSP wint van Shields GSP vs Silva eindelijk gerealiseerd zou worden. Ze moeten eens kappen met het maximaal uitmelken van vechters voordat ze tegen hun gelijken komen en hun superman status teniet word gedaan. GSP heeft van zowel Fitch als Penn gewonnen en beide fighters zijn descent maar zijn toch zeker niet dusdanig gegroeid dat ze GSP nu wel zouden pakken. Ik verlang terug naar de pride dagen waar gevechten waar de fans om vroegen gerealiseerd werden en er met regelmaat toernooien werden georganiseerd.

 2. Ik vind dit echt een slecht artikel, waarom zou je je mening in je artikelen verwerken. Zet dat dan bij de comments.

  ik denk dat Shields vs Fitch een heel interessant gevecht kan zijn. De beste van degene die je kan krijgen:
  GSP vs BJ: dan krijg je hetzelfde als de 2e x dat ze vochten.
  GSP vs Fitch: Fitch is net GSP, maar in elk deel net niet zo goed als GSP. Dus heeft hij geen kans om te winnen.
  Shields vs BJ: Shields kan BJ nooit aftikken en dus gaat hij alleen maar voor positie.

  Shields en Fitch hebben tegen elkaar gespeeld eerder: met submission-wrestling. En daar domineerde Shields Fitch door hem te sweepen, z’n rug te nemen en hem te choken. Dus Shields heeft wss de vertrouwen dat hij Fitch kan aftikken en Fitch wil het gevecht wss staand houden. en als Shields hem neerhaalt kan Fitch denk ik weer omhoog komen. En in Shields’ laatste gevecht dat zijn conditie niet top is en als ze de hele tijd worstelen, breekt dat Shields wss op in de 3e ronde. Dus dan word het heel interresant.

  Iedereen zei ook dat Edgar vs Maynard saai zou worden en dat was één van de beste gevechten van de laatste tijd, dus ik vind niet dat je een gevecht kan beoordelen voordat ze hebben gevochten. ik vind het echt belachelijk!!!