UFC 126: Silva vs. Belfort

2
464

Op 5 Februari is het weer zover. UFC 126: Silva vs. Belfort is een kaart die vol staat met bekende namen. Het evenement draait om het gevecht tussen Anderson Silva en Vitor Belfort, maar je ziet ook Forrest Griffin vs. Rich Franklin en Jon Jones vs. Ryan Bader. Drie gevechten die normaal gesproken alleen al een gala tot een succes kunnen maken. Het evenement zal plaats vinden in Mandalay Bay Events Center in Las Vegas.

Forrest Griffin vs. Rich Franklin heeft een speciaal tintje. Griffin heeft sinds 21 November 2009, toen hij Tito Ortiz versloeg via een split decision, niet meer gevochten en bij UFC 126 gaan we dus zien of hij nog steeds tot de top behoort. Rich Franklin komt van een KO overwinning op Chuck ‘The Iceman’ Lidell in Vancouver.

Wat ook een mooi gevecht belooft te worden is het gevecht tussen Jon Jones en de nog onverslagen Ryan Bader. Jon ‘Bones’ Jones heeft nu een record van 11-1, maar iedereen weet dat hij de partij tegen Matt Hamill eigenlijk ook had moeten winnen. Jones domineerde Hamill de hele wedstrijd maar een paar 12 to 6 ellebogen naar het hoofd van Hamill kostte hem de overwinning. Bader is met een record van 12-0 nog steeds onverslagen. Dit gaat dus ook een knalpartij worden!

De volledige line-up

Main card:
Anderson Silva vs. Vitor Belfort
Forrest Griffin vs. Rich Franklin
Jake Ellenberger vs. Carlos Eduardo Rocha
Jon Jones vs. Ryan Bader
Miguel Torres vs. Antonio Banuelos

Undercard:
Donald Cerrone vs. Paul Kelly
Chad Mendes vs. Michihiro Omigawa
Paul Taylor vs. Gabe Ruediger
Norifumi Yamamoto vs. Demetrious Johnson
Kyle Kingsbury vs. Ricardo Romero
Mike Pierce vs. Kenny Robertson

Dit bericht is geschreven door Gimi Selmani

2 COMMENTS