UFC 125: Roy Nelsen van kaart gehaald. Tijd voor José Aldo?

7
358

Slecht nieuws voor de liefhebbers van dikke mannen! Nadat Shane Carwin zich terug heeft getrokken uit het gevecht met Roy Nelson heeft de UFC besloten om het hele gevecht maar te schrappen.

Na lang te hebben getwijfeld heeft Shane Carwin onlangs besloten om op 1 januari niet tegen Roy Nelson te vechten. Hij zal een rugoperatie ondergaan en heeft veel tijd nodig om daar van te herstellen. Mirko “Crocop” Filipović liet direct weten dat hij Shane Carwin graag zou vervangen, maar nu heeft de UFC besloten om het hele main event maar te schrappen. Persoonlijk verheugde ik me erg op Carwin vs. Nelson. De ene atleet heeft het lichaam van een superheld, de ander van een zak aardappelen. Interessant om te zien wie wint.

Het goede nieuws is dat dit een mogelijkheid creëert om WEC topper José Aldo (18-1) zijn debuut in de UFC organisatie te laten maken. Het is nog niet officieel, maar Dana White suggereerde recentelijk al dat Aldo zijn featherweight titel op 1 januari zal verdedigen tegen Josh Grispi (14-1), die zijn laatste 8 gevechten heeft gewonnen voor de laatste bel klonk.

7 COMMENTS

  1. Nate Diaz vecht op de onderkaart. Dat kan egt niet. Hij kreeg in zijn vorige gevecht Fight of the Night en choked Marcus Davis out. En dan krijgt ie nu een gozer die zijn laatste 4 gevechten niet heeft afgemaakt.
    Maar ik heb niet zoveel zin om Maynard vs Edgar te kijken, 16 van hun 24 overwinningen komen bij Decision. Ik ben ook benieuwd om te zien, welke 155-pounders in de UFC een klasse gaan zakken om in de 145-pound divisie te gaan vechten. Ik denk gasten als Clay Guida en Tyson Griffin kunnen dat halen, want eerst was de 145-pound divisie niet in de UFC en waren ze daar niet geintereseerd in, maar nu is het voor een kans om tog voor belt te gaan.